ULAZNA VRATA

Ulazna vrata kao vid zaštite za svaki dom, moraju da odolevaju raznim uslovima i situacijama, kako bi pružili sigurnost. Isto tako je podjednako važan i estetski izgled pomenutih vrata. Ulazna vrata naše proizvodnje su izrađena od kvalitetnih materijala, i u njih su ugrađene najkvalitetnije brave i šarke. Praktična su za održavanje i veoma su funkcionalna.

U našem asortimanu postoji nekoliko vrsta ulaznih vrata u zavisnosti od mesta na koje se stavljaju (bilo da je u pitanju kuća ili stan):

  • Metalna sigurnosna vrata koja su namenjena isključivo za stanove, gde ulaz nije direktno sa spoljne strane.
  • Drvena ulazna vrata, napravljena od čistog i kvalitetnog drveta koji nema čvorove i češljeve, napravljena su iz dva elementa, kako bi se otkrila mogućnost krivljenja, postoje u dve varijante: sa staklom i bez stakla.
  • PVC ulazna vrata namenjena za stambene i poslovne objekte, izrađena po meri od vrlo kvalitetnih profila, rotov okov, u raznim modelima, nekoliko boja (bela, mahagoni, zlatni hrast, orah, siva), kako bismo što više zadovoljili potrebe kupca.
  • Aluminijumska ulazna vrata namenjena su takođe za stambene i poslovne objekte, izrađena po meri od najkvalitetnijih materijala u dve boje i u raznim modelima, gde vrata mogu da se proizvedu sa termo i bez termo prekida u boji po izbori kupca.

CENA ULAZNIH VRATA

Cena ulaznih vrata zavisi najvećim delom od materijala koji se koristi u izradi. Postoje i drugi faktori koji utiču na cenu ulaznih vrata kao na primer: dimenzije, oblik, boje, izolacija i sl. Naravno, najjeftinija ulazna vrata su izrađena od standardnih materijala i u standardnim dimenzijama.