O NAMA

"Izrađujemo po vašoj meri i želji!"

S.Z.T.R. Boby & Stef je porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom stolarije od 1993. godine. Primarni deo proizvodnje usmeren je na unutrašnja pregradna vrata.

Proivodnja koja traje preko dve decenije uspela je da dostigne velike razmere kako u pogledu ponude modelima unutrašnjih vrata kupcima, tako i ulaska na druga tržišta, sem domaćeg tržišta. Celokupna proizvodnja vrata i stolarije za stambene i poslovne prostore obavlja se u okviru naše proizvodne hale u Sevojnu. U okviru proizvodnje posedujemo mašine obradnog centra najnovije generacije. Ovako organizovana proizvodnja omogućava poštovanje unapred dogovorenih rokova, kao i poštovanje želja kupaca, tj. proizvodnju vrata i ostale stolarije po meri i želji kupca. Konstantno nastojimo da pratimo novine u ovom domenu proizvodnje unutrašnjih vrata i na taj način maksimalno izađemo u susret želji kupaca.

S.Z.T.R Boby & Stef iza sebe ima višegodišnje iskostvo saradnje sa izvođačima radova u velikom broju stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata. Takođe, tokom godina preduzeće je sarađivalo sa velikim brojem inženjera i arhitekata. Kvalitet naši usluga i proizvoda je dokazan na velikom broju različitih tehničkih zahteva, koje su nam postavili, a na koje smo odgovarali našim proizvodima.

Naše višegodišnje iskustvo je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu vrata. Stoga, naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve tržišta, kako u pogledu kvaliteta i funkcionalnosti, tako i u pogledu estetike i cene vrata. Naši zaposleni prilikom izrade vrata, puno pažnje posvećuju detaljima u svakom segmentu proizvodnje, pa sve do ugradnje na objektu kupaca.

PROFESIONALNA PROIZVODNJA I MONTAŽA

Preduzeće je osnovano sa ciljem da pruži kvalitetnu i pouzdanu uslugu proizvodnje i montaže vrata kao i ostale stolarije. Usluge transporta i montaže vršimo na teritoriji Republike Srbije i Crne Gore.

GARANCIJA
KVALITETA

Naše višegodišnje iskustvo je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu vrata. Stoga, naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve tržišta, kako u pogledu kvaliteta i funkcionalnosti, tako i u pogledu estetike i cene vrata.