UNUTRAŠNJA (SOBNA) VRATA

Unutrašnja (sobna) vrata proizvedena u radionici preduzeća S.Z.T.R. Boby & Stef mogu se podeliti na osnovu dva kriterijuma: po materijalima koji se upotrebljavaju za njihovu izradu i prema završnoj obradi.

  • U prvoj grupi su unutrašnja vrata od mdf-a, koja su farbana pokrivnim poliuretanskim bojama najvišeg kvaliteta i efekta u estetskom smislu, u tonu po tonu po želji kupca.
  • U drugu grupu spadaju unutrašnja vrata od mdf-a, koja su presvučena prirodnim furnirima raznih vrsta drveta: hrast, bukva, jasen. Ovaj model vrata može se bajcovati u tonu, po želji kupca i lakirati poliuretanskim lakom. Stepen sjaja takođe određuje kupac.

Kao ozbiljna firma koja je više od dve decenije prisutna na tržištu, pratimo svetske trendove i sa tim u vezi uvodimo i vodorastvorive premaze, ekološki čiste tehnologije.

Takođe možemo izvršiti još jednu klasifikaciju vrata na osnovu materijala koji se koriste u izradi, a to su:

  • Grupa unutrašnja vrata od mdf-a presvučena kvalitetnom Nemačkom melaminskom folijom u raznim dezenima.
  • Grupa unutrašnjih vrata koja predstavljaju komercijalni program vrata. On obuhvata modele vrata koji se već dug niz godina uspešno plasiraju, kako kod pravnih, tako i kod fizičkih lica, širom Srbije i u okruženju.

Takođe je važno pomenuti da se naša proizvodnja ne odnosi na izradu unutrašnjih, sobnih vrata po standardu, već uspešno izrađujemo vrata po merama kupaca. Imamo u ponudi više modela pervajz lajsni, a radimo i izradu proreza na vratima sa lajsnama sa obe strane.

PROIZVODI

V1

V2

V3

V4

V5

V6

V7

V8

V9