REFERENCE

S.Z.T.R. Boby & Stef postoji od 1993. godine sa sedištem u Sevojnu u ulici Heroja Dejovića br. 90, gde se nalazi proizvodnja i na istoj adresi se nalazimo preko dvadeset godina. Primarni deo naše proizvodnje usmeren je na izradu unutrašnjih pregradnih vrata.

Višegodišnje prisustvo na tržištu, veliki broj stambenih, poslovnih objekata, škola, vrtića, proizvodnih objekata, puno različitih tehničkih zahteva na koje smo odgovarali našim proizvodima, daju nam iskustvo koje je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu stolarije. Takođe treba pomenuti stovarišta i prodajne salone koji konstantno prodaju našu robu bez reklamacije.

Da bi naš proizvod ispunio sve zahteve tržišta u pogledu kvaliteta i funkcionalnosti, estetike i cene, puno pažnje posvećujemo detaljima u svakom segmentu proizvodnje, pa sve do ugradnje na objektu kupca, jer mi vršimo ugradnju svojih proizvoda, ako je to želja kupca. Cela proizvodnja se obavlja u okviru naše radionice i tako organizovana omogućava poštovanje unapred dogovorenih rokova, kao i posebnih želja naših kupaca.