O Nama

Izrađujemo po vašoj meri i želji

S.Z.T.R. Boby & Stef je porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom stolarije od 1993. godine. Primarni deo proizvodnje usmeren je na unutrašnja pregradna vrata.

Proizvodnja koja traje preko dve decenije uspela je da dostigne velike razmere kako u pogledu ponude modela unutrašnjih vrata kupcima, tako i u pogledu ulaska na druga tržista, sem domaćeg tržišta. Celokupna proizvodnja vrata i stolarije za stambene i poslovne prostore obavlja se u okviru naše proizvodne hale u Sevojnu. U okviru proizvodnje posedujemo mašine obradnog centra najnovije generacije. Ovako organizovana proizvodnja omogućava poštovanje unapred dogovorenih rokova, kao i poštovanje želja kupaca, tj. proizvodnju vrata i ostale stolarije po meri i želji kupca. Konstantno nastojimo da pratimo novine u ovom domenu proizvodnje unutrašnjih vrata i na taj način maksimalno izađemo u susret želji kupaca.

S.Z.T.R. Boby & Stef iza sebe ima višegodišnje iskustvo saradnje sa izvođačima radova u velikom broju stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata. Takođe, tokom godina preduzeće je sarađivalo sa velikim brojem inženjera i arhitekata. Kvalitet naših usluga i proizvoda je dokazan na velikom broju različitih tehničkih zahteva, koje su nam ispostavili, a na koje smo odgovarali našim proizvodima.

Naše višegodišnje iskustvo je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu vrata. Stoga, naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve tržista, kako u pogledu kvaliteta i funkcionalnosti, tako i pogledu estetike i cene vrata. Naši zaposleni prilikom izrade vrata, puno pažnje posvećuju detaljima u svakom segmentu proizvodnje, pa sve do ugradnje na objektu kupca.